2011. március 13., vasárnap

4 napos hétvége

Ami persze önként nekem csak 2... sajnos nem terveztünk semmi nagyszabású kiruccanást sehová, így sok értelme nincs, hogy még 2 napig bent üljünk a házban. Meg nem mintha nem pihentem volna eleget már ebben az évben. Elromlott megint az autónk így múlt hétvégén is elkényelmesedett énünket kellet rávegyük, hogy bkv-zunk Tibiékhez... fájt bele a lelkünk.

Zénó benéz
(Szilasliget Tibi)

Szilasliget legalább 1,5 óra út volt (mert csak a vonal egy részén járt a hév és addig busszal kellett menni) és kutyával nem egy leányálom, ahogy a tegnapi vonatozás Gyömrőre sem igaz az egy picivel rövidebb lett. A jót könnyű megszokni :D Viszont okosabbak lettünk, már megint egy hülye szabály: bármilyen nagyságú kutyára 50%-os jegyet kell váltani, de cicára vagy bármilyen más kedvencre nem!!! Micsoda diszkrimináció! Szerencsére a bkv Philipet (eddig még) nem kötelezi vonaljegy vételére.

Philip már nem is olyan apró

Lenne egy lehetőség Gyömrőn, a nővéremék szomszédnénije kint él Olaszországban és rezsi és karbantartás fejében szívesen kiadná nekünk a házát és nem is gondolkodnánk igénybe venni, ha albérletben laknánk itt Pesten! De így körülményes, mert albérlőt kell keress és ha össze is jön a bankot fizetned kell és a maradékból nem jön ki, hogy pluszban még megvedd a kiegészítő máv bérletet. Tehát csak egy felesleges macera lenne, nem beszélve arról, hogy egy ház rezsije jóval magasabb mint egy egyszobás lakásé.
Viszont mellette szól, hogy mielőtt belevágnál egy vidéki házvásárlásba nem ártana kipróbálni, hogy milyen Bp-től 30 km-re élni. Fogalmam sincs, hogy tényleg szeretném e??? Néha kétely kap el, leginkább azért mert időhöz lennék kötve meg mert leginkább csak arra gondolok, hogy ha gyerekem lesz mennyivel kényelmesebb és mennyivel jobb neki egy házban élni még ha sorház is mint a panel bármelyik emeletén.
De belegondoltam milyen jó is egy ház udvarán bográcsozni este vagy csak sütögetni kint vagy csak úgy kint ülni a teraszon vagy bicajozni (persze azt itt is lehet csak itt nem tudom, hol tárolni) és máris eldől a ház javára az igényem viszont kutyát sétáltatni nem a legjobb hely egy ilyen kisváros, mert csak kutyakoncertet indítasz el tetteddel :D
Délután kint voltunk a Népligetbel 2 órát voltunk kint és mind aludtunk után egy órácskát ;) lusta egy familia vagyunk


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...