2011. november 16., szerda

Hajnali momentum 5:55

Már biztosan 1 órája, hogy nyitva a szemem :) izgalomban tart a mai nap, lakásnézőbe megyünk :D életemben az első mármint ami nem albérlet, mert abban viszont volt részem már a röpke 14 év alatt. Most annyira elfogott a láz, hogy még az sem érdekel, hogy péntektől kint fogok dolgozni vagy bent hagynak vagy hogy közeleg a vizsgaidőszak vagy hogy működik e valakivel valami vagy nem működik ;)
Most két lakás van ami nagyon érdekelne, érdekes mindkettő egy kerületben van és mindkettő jó áron. Hogy miért nem Gyömrőn? Sok minden befolyásol minket: család hozzá állása, távolság, vidéki feeling, viszont megvannak az előnyök is ami oda vonz minket. Így a gyömrői projekt csak elfekvőben van, először körbenézünk Pesten!!!
Más... rájöttem való igaz amit a lélekdokik szánkba rágnak, ha baj van a világgal akkor először saját magunkat kell feltérképezni, elgondolkodni azon hogy ha miért nem jó senki, miért állok harcban mindenkivel, miért lesz sündisznó a természetem, miért marok el mindenkit magam mellől, nem e velem van a baj, nem e a saját életemmel nem vagyok elégedett???!!!
Lételemem a kiegyensúlyozottság a hétköznapi dolgokban ugyanúgy mint a kapcsolataimban, munkámban és igen bár nem lehet az ember elégedett teljesen az életével (önmagával sem) de szeresse és azokat is akik körülötte vannak, mert egyedül mindig "másokkal szembeállni" sztem kurva rossz lehet!!! Vagyis ez csak szimpla kivetülése az önelégedetlenségemnek. Vágod? ;) jaj hogy a hajnal milyen okoskodásokat hoz ki belőlem :))
Imádok iPhonon blogot írni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...