2011. december 10., szombat

Még 21 nap

Igazából már úgy számoltam, hogy a felén túl vagyunk vagyis 16 nap (Karácsony) de nem még nem... még van 21 nap az év végéig és még ráadásként ott van még 4 nap az ÚJ ÉVBŐL. Vagyis teljesen belekavarodtam. És lassan el kell búcsúzni ettől az évtől is... bár gyorsan eltelt, de úgy érzem tettem és közelebb is haladtam hogy teljesebb legyen az életem. Végül is ezért gyűrjük magunk alatt az éveket, hogy fejlődjünk nem?

Rájöttem sokfélék vagyunk és ez meghatározza a pénzhez, élethez való viszonyunkat, mert vannak a legszerencsésebbek akik kevés munkával is vonzzák a pénzt (irigylem is őket), vannak (mint én) akik csak sok munkával tudnak "jól" pénzt keresni és vannak a "lúzerek" akik bár lehet többre lennének képesek de csak várják, hogy az égi manna az ölükbe hulljon valamikor valahogyan. Ezek az emberek azok akik mindig másokat okolnak saját szar helyzetükért vagy folyamatosan azon agyalnak hogy lehetne jobb nekik csakhogy mint a légből kapott vár minden összeomlik, mert tenni érte nem hajlandóak semmit!!! És még nekik a legnagyobb a hangjuk! Szánalmas!
Jaj de végül is élni tudni kell!!! És arra várni, hogy valaki vagy valami majd csak kisegít, megment még nagyobb lépés a szakadék felé!

Hiszek valamelyest a horoszkópokban vagyis hogy milyen emberi tulajdonsággal ruház fel a csillagjegyünk, mert lehet csoportosítani az embereket még ha bizonyos értelemben egyediek is vagyunk. Ezért néha el is olvasom őket :))

2012-ben a kapcsolatok nagy átalakuláson mennek keresztül, lehetőségünk lesz megmenteni a viszonyainkat. Azok találnak majd könnyen párt maguknak, akik már leszámoltak múltbéli sérelmeikkel.

OROSZLÁN Nézz mélyen magadba, és ismerd meg a saját szándékaidat! Unatkozol már ebben a kapcsolatban? Vagy egyenesen rosszul érzed magad? Akkor miért nem lépsz tovább? Még mindig magányos vagy? Akkor miért nem teszel ellene? 2012 a párkapcsolati leckék éve az Oroszlánok számára. Meg kell tanulnod meghúzni a határaidat, és olyan döntéseket hozni, amelyek boldoggá tesznek. Ebben az évben javítanod kell a kapcsolatodon, ha meg szeretnéd tartani. Ha viszont a szingli Oroszlánok táborát erősíted, akkor fordulhat veled a kocka: egyik pillanatról a másikra szembejön veled a szerelem. Igaz, ehhez el kell engedned az ideális társról benned élő képet!
Szerelmi mantrád 2012-re: A szeretet természetes része életemnek.

Hmm végül is igen megdolgozom érte... azért is, hogy szeressenek azért is, hogy picit jobban éljek azért is, hogy a kapcsolatom működjön. Bár bevallom nem mindig teszem meg a 100%-ot, de az az elvem, hogy nem is lehet, mert egyszerűen kiégünk vagyis csinálom tökéletlenül tökéletesen :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...