2015. január 12., hétfő

Hol az igazsàg?

Orbàn Viktor nyilatkozott tette az ellenzèk is meg mindkèt oldal hívei is. Olvasom a hírportàlok cikkeit, kommenteket... Eszembe jut 2004. dec. 5. A 23 millió romànnal való riogatàs. Ez a mondat győzött akkor! 
2015 kommentharcok a vèlemènyszabadsàgról, iszlàmellenessègről, bevàndorlàspolitikàról, idegengyűlöletről, mindenki szajkózza ami szerinte igaz ès örökèrvènyű pl egyik a "sötètebb" oldalról "a hatàron túli magyarok azóta is szívjàk a vèrünk"   
Ez van, van ilyen is.
Nem szeretjük egyik oldalon a kínaiakat, mert gagyi dolgok sokasàgàt termelik, de pènzt csinàlni jöttek ide amúgy mindegy, mert olyan mintha itt se lennènek, nem szeretjük a zsidókat, mert gazdagok ès kezükben a vilâg irànyitàsa, egyik oldal: nem szeretjük a romàkat, mert barnabőrűek, szegènyek, tanulatlanok, màsik oldal: nem szeretjük a hatàrontúliakat, mert àtjönnek ide, elveszik a munkànkat, ès nagyobb a nemzeti öntudatuk mint nekünk, egyik oldal: nem szeretjük a melegeket mert fúj ízlèstelenek ès nem termèszetesek, màsik oldal: nem szeretjük az oroszokat, egyik oldal: nem szeretjük az amerikaiakat, nem szeretjük a muszlimokat, màsik oldal szeretjük a muszlimokat. Egyik oldal M.o. jobban teljesít, màsik oldal M.o. èheznek az emberek, csőd az egèsz orszàg mèg a Tesconak sem megy, egyik oldal nem fogadhatunk gazdasâgi menekülteket, mert nem bírja az orszàg kasszàja, màsik oldal mi az hogy nem, M.o. kötelessège minden ràszorulót, menekültet befogadni... Kapkodom a fejem. Ezer fokon èg az àltalànositàs ès önös èrdek az emberek fejèben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...