2015. március 10., kedd

Tetkó

Azt mondom a vàltozàs a levegőben van. Vàltozhat bârmikor èletünk menete, egészségi àllapotunk, munkahelyünk, kapcsolati stàtuszunk, vagyoni helyzetünk. Vàltozhat az ízlèsünk, elvetünk olyat amit eddig elfogadtunk vagy befogadunk olyat amit eddig elvetettünk. De nem vàltozhat a törekedès, hogy fejlődjünk.  Sokszor csak anyagi javakat hajszolunk, lakàs, auto, hàz, menőbb autó. Ez alap. Mindenki erre vàgyik. Ès eltűnünk benne. Ebben mèrjük az ember sikeressègèt. Ami igazàból tènylegesen így is van. Szorgalmas embernek zöldebb a fűje. De nem làtjuk az embert benne. Nem làtjuk a verejtèket, a fàradtsàgot, a kisebb-nagyobb harcokat, a gondolatait, ( nem anyagi javú) àlmait, elrepült èveit. 
Mióta megvettük a hàzat elkezdett gyorsulni az idő. Èlmènyeim ahhoz kötődnek, hogy mivel tudtam gazdagítani, bővíteni. Igazàn szerencsës aki ezt mind ajàndèkba kapja. Megspórol egy rakàs időt magànak. Csomaggal kezdi az èletèt ami tele van. Nekem màr èletem egy rèsze eltelt ès a csomagom mèg mindig fèlig üres :D ès nem e tudom, hogy nem e lyukad ki menetközben a hasznàlattól. 
Nincs gyermekem. Nem azèrt mert nem szeretnèk, hanem mert èn őket csomaggal szeretnëm indítani. Ès nem csak anyagi csomagra gondolok. Úgy kerek egèszben. Kiegyensúlyozott, biztos csalàdi hàttèr, kiegyensúlyozott èrzelmi többlet. Magabiztossàg, hogy ő lènyeges eleme a vilàgnak. Fura ez?!
Nem hiszek abban, hogy mindenàron szülnie kell bàrkinek, bàrhova, bàrmilyen körülmènyek közt. Az önzősèg ès jàtszàs màsvalaki èletèvel csak mert jön, csak mert ez az èlet rendje, hogy egy nőnek szülnie kell csak mert úgyis lesz valahogy. Termèszetesen a megelőzëst tàmogatom nem a gyilkossàgot. 
Nèha elgondolkodom, hogy nem e èpp ez kèslelteti nâlunk, hogy nem hiszek magunkban mèg, hogy a legbiztosabbat adjuk, hogy nem e gondolom azt, hogy szememre veti, hogy csak ezt nyújtom neki?! Hogy fèlek, hogy túlsàgosan gyenge vagyok, hogy megvèdjem. Mert azt akarom neki adni amiben èn hiànyt szenvedtem. Nem csak azt, hogy kilószâmra vegyem neki a jàtèkokat, hanem az erős, biztos hàtteret. Imàdó apàt ès anyàt. Intelligens, szeretetteljes lègkört. Sok időt. Lehet az önzősègnek ez is egy formàja, nem tudom de èn így èrzek. Mert felelős leszek èrte.

Ès most jöjjön a lènyeg ;) bàr eddig csak divathóbortnak tartottam, de most elkezdett èrdekelni a tetovàlàs. Termëszetesen az àllat ès grafikai rajzok most is tàvol âllnak tőlem. 
Az èn kis èletkèimet akik igazàból tőlem függnek, akik bíznak bennem nap mint nap az ő nevüket ës születèsi dàtumukat akarom bőrömbe vèsni. Philip 2010 Rambo 2012 Keiko 2013... 
Ès ha lesznek gyermekeim az övèkèt is. Apró, finom íràssal nem feltűnő helyen...igen lehet őrültsèg, de a kis őrültsègeinkkel leszünk egyediek, màsok. 
Pl







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...