2017. május 18., csütörtök

Hàz eladó

Ideje lenne hirdetnünk a kis hàzunkat, mert alig van 5 hónap és lehet màr költözünk Szegedre. Igazàból mèg mindig jobb, ha kèsőbb adjuk el mint koràbban, hogy ne kerüljünk idő előtt a híd alà. 
Legoptimàlisabb az augusztus-szeptember lenne, de ez nem kívánságműsor 😁 
Remèlem itt Pesten jobban pörög a csalàdi hàzak eladàsa mint ott, mert ahogy elnèzem azon a környèken a hàzak amiket nèzegettem mind megvannak már jó ideje.
Gondolom ott is a panelek hamarabb cserèlnek gazdàt mint a kertesek amit amíg èlek sosem tudom megèrteni, hogy mièrt jobb több emberrel együtt èlni akik fölötted-alattad-melletted köhögnek stb. ahelyett, hogy èlveznè az ember a bizonyos szintű elszigeteltsèget ès a kertet... de hàt különbözőek vagyunk :)
Szeretek itt lakni, igaz Pest nem legjobb kerülete, de közvetlen közelben nem tapasztaltam ennek semmi hàtrànyàt kivève a BKV jàratain utazàst. Eleve rossz, hogy a 9 kilomètert a Vàci utcàg amit bringàval 35 perc alatt megteszek, autóval forgalomtól függően is kb 15 perc az BKV-val mèg ha 3 variàció is lètezik ez az út 45 perc. Nem beszèlve az emberekről akik ezeken utaznak. Büdösek. Mondjuk az egész vàros jàratain megtalàlhatóak csak talàn kevesebben. Ès a metróaluljàrok! A Hatàr úti egy külön fogalom, de a Kàlvin tèri is megèr egy misèt.. vagyis kivètel nèlkül szinte mindegyiknèl csövesekbe botlik az ember. Ezèrt is unom mâr ezt a vârost! Túl sok idő utazni ès túl sok csöves ès büdös tömegközlekedèsi jàratok. Amúgy meg mindenhova autóval jàrni is ellenzem ahhoz meg túlsàgosan zöldpàrti vagyok. 
Szóval yakorlásképp csináltam pár képet, a szöveget még nem találtam ki, de remélem az ingatlan.com-on lesz valami támpont. Ingatlanossal még nem igazán szeretnék foglalkozni, de természetesen ha szükség rávisz segítséget kérünk, hiszen tengernyi időnk nincs. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...