2010. október 23., szombat

Az esküvőm egyik napja


Szóval a polgári esküvőmre:

az időpont: 2010. November 6. 15:30
helyszín: Oktogon, 1. sz. központi házasságkötő terem
jelenlévők: mindenki aki szeretne velünk örülni
ebéd helyszíne: Trófea étterem (Zugló) 17:30
jelenlévők: szűk családi kör, tanúk (és még pár ember...
esti fogadás időpontja, helyszíne: 21:30, nálunk, kicsi lakásunkban
jelenlévők: akik szívesen eljönnek koccintani ránk :)


Sok barátunk van, nekem is meg Daninak, és akiket nagyon szeretnénk látni magunk körül és úgy is lesz remélhetőleg Tordán, ahol az igazi, nagy ruhás, mulatós NAGY lagzit csináljuk.
Ezért is fogalmazódott meg bennünk, hogy most nagyon szűk családik körben szervezzünk egy ebédet, persze a hozzájáruló tanúkkal (mert ugye nélkülük még össze sem adnak minket és talán nem véletlen, hogy őket választottuk :) és kizárva azt, hogy a barátok megkülönböztetve érezzék magukat.

De hibáztunk, mert engedtünk, mert ez mindaddig szép és jó volt, míg egy-két beszélgetés (és most leírom a frankót) és kiderül, hogy azt, hogy ahogy mi hogy tervezzük, gondoljuk, - hogy egy meghitt ebéd csak a családdal, akikkel nagyon ritkán tudunk így összeülni, mert nem hiszem, hogy a két anyatárs gyakran fog találkozni a távoli lakhely miatt - nem jó, mert: van egyik, messze külföldön, ők is jó barátok és ők nem tudnak ott lenni a NAGY lagzimon (munkájuk miatt) , a másik aki kijelentette, hogy ő jön :D, és egy másik akik szintén nem valószínű, hogy ott lesznek a NAGY lagzimon.
Így szűken is leszünk 29-en ami már minden csak nem meghitt.
És az anyagiakat már nem említem, mert az nem szép dolog :)
És lenne még pár barát aki kissé zokon veszi, hogy nem hivatalos :) ami teljesen érthető az ő szemszögükből!!!

Ezért gondoltuk a jövendő férjemmel ;), hogy este rendezzünk nálunk egy szendvicses-piás estét azokkal is akik kiszorultak az ebédről... és általunk így lenne kerek a nap... az hogy másnak nem az, sajnálom majd az övén jobban csinálja ;)

Szóval ennyi: ez lesz a MI első, nagy napunk Danival és én igazából csak annyit kérnék semmi mást, hogy álljon mindenki mellettem és mindenki tartsa tiszteletben a döntésünket és persze tudom én, hogy az igazi mindig "ha fúj, ha esik" melletted áll, mert én ismerek egy Wilsont (csodálom is érte) és arra is rájöttem, hogy Wilson barátjuk csak a férfiaknak lehet, mert náluk még létezhet az , mert mi lányok túl bonyolultak vagyunk egy ilyen karakterhez!!!

Szóval csak ennyit akartam elmondani.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...