2012. július 22., vasárnap

Alkoholos hetem

Napi fél pohár vörös bor :)) azt mondják élethosszabító... persze én
nem mindig iszom meg! És mellé a +heti 3 korsó sör? Azt már nem hiszem :D
Hogy sokat iszom e? Mindenkinek a saját ízlése dönti el, hogy mennyi a sok és mennyi a kevés! Igazából szeretek spicces lenni de nem szeretek részeg lenni! Szeretek határaimon belül mozogni!

Hosszú hetem volt, kimerítő és fáradtságos és anyagilag sem túl fényes... ami feldobta az a spontán ötlet, hogy becsábitsam D-ét a városba egy sörre. És belement. Nem mondanám, hogy sziporkázzunk kettesben, de nincs az a fura - mint a más asztaloknál a valoszínüleg régóta együtt lévő pároknál - észlelhető csönd . Az már nagyon elszomorítana. Holott egyikünk se az a be nem áll a szám típus :)) mindketten alapvetően jó hallgatótársaság vagyunk vagyis rendszerint figyelmet tulajdonítunk másoknak.

Ez alapvetően tükrözi az olvasási ízlésémet, soha nem voltam híve az önsegítő könyveknek, amelyek a letardált egónkat próbálják már nárcisztikus magasságokba emelni! Olyan mindegy melyiket veszed meg mindegyik ugyanazt rágja szájba első betűtől az utolsóig... mindegy mit csinálsz vagy mit nem te különleges vagy és szarj le mindenkit aki nem úgy gondolja!
Véleményem szerint ha józanul, visszajelzésekből következtetve ítélnénk meg magunkat és helyünket a tükör már nem is lenne olyan görbe!
És akkor a kapcsolataink is kiegyensúlyozottabb lennének.

Második (2) söröket Katával ittam végül is az is tök spontàn, igaz úgy volt, hogy már szerdán megejtünk egy talit. Mozi helyett opcionáltuk a beülést, ahol jó olcsó a sör. Nem is csalódtunk, korsóját 290-ért mérték, ennyi pénzért, tömény good feeling igazán potya. Igen ezt szeretem :))
Harmadik sörömet szintén D-vel, tegnap névnapja alkalmából ültünk be hamburgert vacsizni. Tudom nem sznobkodtuk el, de nem is volt szándék. Imádom ott a hamburgert!

Ma lementünk Enikőékhez du dinnyézni, sajnos nem vettek nagyon részt benne, mert inkább söröztek és D no alkoholizálása kicsit megölte a társalgást. Fél dinnyével felpakolva értünk haza :))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...