2012. július 8., vasárnap

Hőség

Fene tudja sehogy se jó, bent a házban hőség, kint hőség, strandokon tömeg, talán egy mozi viselhető el ilyenkor. És mar 3 hete tart ami nem magyar embernek való! Szegeny Philip nagyon rosszul viseli ezt a meleget, a fekete bundája nem túl szerencsés.

Fél éve, hogy megvettük a házat és csak remélhetem, hogy nyár végén beköltözhető lesz. A belső kialakitasról már nem is beszélve... de a tudat, hogy a sajátomban térek haza, amelynek minden kis sarka minket tükröz ad egy kis erőt. Szegény D már 3-ik napja lent nyomják és ez folyamatosan tart és fog is. Tegnap lemaradt Kata diplomaosztójàról és az ünnepi ebedről pedig nagyon élvezte volna.
Nagyon ünnepélyes volt és nagyon megható a ceremónia. Hirtelen kedvem kerekedett lediplomázni. Pedig oly sokszor elbagatalizáljuk a főiskolát pedig oly sokat ad és oly tiszteletreméltó. Büszke vagyok Katára, hogy ilyen ügyesen végig vitte a 3 évet.
Le a kalappal :))

A trófeai ebéd után Grétivel bemoziztunk, de film közben nem sok hiányzott, hogy elaludjak. A rajzfilmeknél is a sokadik rész már nagyon erőltetett, kifáradnak a szereplők és a poènok is egyaránt.

Ma már a 2-ik filmemnél tartok, laza vasárnapi, kevés cselekmény, sok beszélgetés, váratlan történések, reális happy end. Legjobb az egészben, hogy ugyanaz a fíling mintha könyvet olvasnál és a hit, hogy minden megtörténhet. Akár velünk is holnap már ha temetjük el magunkat a 4 fal közzé ;)

1 megjegyzés:

  1. Jaj köszönöm szépen, de már alig várom, hogy a tiédet ünnepeljük... ott fogok fotózni az első sorban :***

    VálaszTörlés

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...