2012. július 15., vasárnap

Kutyagolás

Tegnap bejártuk Philippel Pest-Buda turista góc pontjait , elvegyültünk a turisták közt úgy hogy már mi is annak éreztük magunkat :)) Élvezték ezt a farokcsóváló kis 4lábút aki ott masírozott a különböző nemzetusegű lábak között. 2-es viliről leszállva átsétáltunk a Lánchídon jópárszor kikukkantva megnézni lent a vízet. Fél a víztől, de gondolom ezt eléggé messze érezte és csak kikukkantott ellenőrizni biztos ami biztos. Felfelé baktatva mindenképp be akartam menni a közértbe de ugye kutyát oda nem engednek be így életemben először kikötöttem :)) azt hittem hiszti lesz belőle, de egy ugatásmukk sem volt. Persze csak beugrottam meg ki.
Meglátogattuk Tündét, természetesen ők nem annyira élvezték egymást de kapott jó sok vízet tőle! Ezért hajlandó volt nem tudomást venni róla. Hihetetlen mennyire tudja ki szereti :D Egy kis csevegés után tovább indultunk a Sándor palotához meg libegőhöz. Imádom minden alkalommal. Szívsz egy jó adag büdös levegőt és nagyon nagyon rájössz, hogy mennyire is szereted ezt a várost!!!
Lánchíd-Deák tér-Astoria-Múzeum krt.- Palotanegyed- Körút ott feladtuk és trolira szálltunk.
Philip fürdés után kibukott :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...