2015. április 28., kedd

I Bike Budapest

Hètvègèn volt az I Bike Budapest, sajnos egyedül kellett tekerjek több ezer idegen emberrel de így is nagy èlmèny volt. Igazàból tök jó èrzès egy olyan közössègnek tagja lenni akik simàn hètköznapjaikon nem mèrgezik a Földet ès magukat azzal, hogy autóban ülve puffognak egyfelől meg megvan a napi sportjuk. Mindkèt eszközt hasznàlva bâtran kijelenthetem termèszetesen autóval utazni is èlmèny meg egy szüksègszerű dolog, de sokkal nagyobb veszèlyfaktora van a benne lèvő utazàsnak. Egyszerűen agresszívak ès türelmetlenek az autóban. Nem tudjàk elviselni, hogy valaki betartanà a szabàlyokat ès ha egy kicsit valaki tötyörög ledudàljàk. Ès ez nagyon sok sofőrben megvan mèg a pàromban is. Szerintem minden autós azt hiszi, hogy övè az út ès a többi autós az ellensèg vagy nem tudom màskèpp jellemezni ezt a vezetèsi attitűdöt. 
Visszatèrve az I Bike Bp-re fèl tàvon csatlakoztam csak a nagy hezitàlàs miatt, hogy menjek vagy ne menjek, de így is meglett a 30-35 km aznapra. Kisebb koccanàsom is megvolt, mert egy kis csaj gondolom előzni akart, de oldalra nem nèzett ès így jobbról elkapta az első kerekemet. Kicsit borultunk gyorsan ott termett a szervező ès minden ok volt. Viszont a bringâm azóta nagyon kattog így szerviz élni Bàr mintha a csaj bepànikolva maradt volna. Nagyon jó èrzès volt vègigtekerni mindkèt hídon, alagúton hogy lezârva az autós forgalom elől ès mindenki felszabadult ès boldog kivève a vàrakozó, anyàzó autósokat ☺️ Szigetre èrve mèg vàrni kellett 5-6 ezer emberre aztân jól le is merült a telefonom. Rengetegen voltunk.





                                       ès innentől lemerült a telefonom 😔 így felteszem pàr kèpet
                                                             az I Bike Budapest oldalról     
                






Szuper volt, remèlem jövőre is rëszem lesz benne!!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...