2009. november 16., hétfő

Ez tényleg...

elmélkedés. Hétfő, álmosság, O munkakedv +egy kis kommunikáció tréning Enikővel a pénzről, megélhetésről és mint mindig a végeredmény letargia...pénz, pénz, pénz...az egész életünk csak ekörül mozog. Szenvedünk, mert soha nem elég...
Ma elvesztettem 5000 ft-ot, ma kiderült, hogy egy barát aki pénzt adott (vajon kölcsön???) egy másik barátnak, hogy esküvőjén megjelenjen az veled érzékelteti, hogy amit te adtál az meg kevés...vajon mennyit bír ki egy férfi barátság?
MONEY, SEX, LOVE??? Nem LOVE, SEX, MONEY ez vajon csak álszentség? Néha helyemen vagyok, néha úgy érzem felesleges a "jó" úton haladni, mert lemaradsz pár "jó" dologról és az élet rövid...elkezdek gondolkodni és a végeredmény egy passzív fikció, hogy b...meg ezt mégis elb....m és egy életem egy halálom. Bár én hiszem, hogy mint a macskának 7 nekünk is több életünk van de Mó élete csak itt és most van..

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel"
:D
*Az irodalmi Nobel-díjas angol filozófus, Bertrand Russell (1872–1970) szellemes meghatározása szerint a 20. században a tudós az az ember, aki egyre kevesebbről egyre többet tud, míg a filozófus név azokat illeti, akik egyre többről és többről egyre kevesebb ismerettel rendelkeznek.

Ó jaj mikor lesz már tavasz? :)

Könyv: Anna Gavalda Vigaszág ( La Consolante) jól megírt valaki vagy önmaguk által elcseszett életek újrakezdése, ez szinte minden könyvében megismétlődik. Reális élettér bemutatása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...