2010. március 15., hétfő

Gondolataim

a férfi-női kapcsolatról. Ismét. Azért, mert ez fontos nekem, mert benne vagyok és mert...
Ha lehetne tutira meleg pasikat rendelnék hetero nőknek férjül... kedvesek, megértők, hasonló gondolkodással... és akár együtt is pasizhatnánk mert hát igen bizonyos része nem működne, de talán pont ez reális, mert kiélhető lenne bárminemű vágy mások felé a másik megbántása nélkül. Szóval ez felülírható probléma ;) és persze a hetero pasiknak is leszbi lányokat ajánlanék mert gondolom bennük is tombol a tesztoszteron meg a macsóskodás ;) Na jó ez vicc.
Mert egy kapcsolatot jól vinni nem gyerekjáték?! Néha az ember érzése, hogy csak plusz problémák sorozatát veszi a fejére és amire nem biztos, hogy létezik megoldás. És elgondolandó, hogy talán nem véletlen, hogy inkább sokan a szingli lét előnyeit és hátrányait választják akarva-akaratlanul.
Az elején mikor egy kapcsolat része leszünk annyira dúl-fúl a szerelem, a problémák is olyan könnyen megmagyarázhatóak olyan könnyűen nehezek még, de telnek az évek és kiderül, hogy ez nem az aminek láttuk vagy belép a ribanc 3-ik és Ő már megy is vagy talán marad bevonva minket a 3szögbe amiben igazából csak Ő profitál vagy mi leszünk a kikacsintó ribanc és... vagy csak van, hogy különböző a habitusunk és harcolunk inkább egymással vagy csak jó lenne ha a holtodiglan-holtomiglan úgy szimplán jól működne, mert MINDKETTEN akarnánk, hogy MŰKÖDJÖN!!!!!!!!!!!!!!!! Ez miért is olyan nehéz???????!!!!
Nem is értem :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...