2017. november 13., hétfő

31-ik hét

7 hónapos vagyok. Kezdek nehezebben mozogni, sőt szerintem a menésem is átalakult mint azoknak akik egy nagy dinnyét cipelnek elől a kezükben :) 67 kiló vagyok reggel, természetesen ez napközben emelkedik étkezés során. A héten jelentkezem be újabb ultrahang vizsgálatra, remélhetőleg valamikor kapok időpontot. A védőnőt is fel kell hívjam bár még pesti lakcímkártyám van a késői banki kifizetés miatt, de gondolom ha  viszem a szerződést fogadni fog. Meg persze a házidokihoz is.
Hihetetlen, hogy már 10 napja Deszken élünk. Pénteken volt egy hete, hogy a kamion elindult ingóságainkkal. Természetesen félig-meddig vagyunk kipakolva. A 3 szobából egy szobát foglaltunk el és a konyhát. Hatalmas tereink vannak. Múlt héten voltak felmérni: festés, 2 fürdőszoba csere, parketta feljújitás. És a klímás aki elvileg pénteken vagy szombaton kezd. A többi szaki az csak 2 hét múlva. Az üvegajtó meg a külső fal színezés, terasz, kerti rész az jövőre marad.
Sokat járunk be Szegedre (Dani ugye dolgozik) kb 10 km-re van a belváros és ahhoz kb 3 km-re bezárólag minden. Bár vidéken lakunk, de hamarabb beérek távolsági busszal mint Pesterzsébetről a pesti belvárosba. Kb annyit tesz időben mint a villamos a Határ úra. Természetesen csak csúcsidőben jár negyedóránként, a többi időben meg félóránként, esti járatokat még nem tudom. Már a szegedi plázákat bejártam. Az Árkád egy nagyon jó pláza kb minden márka megtalálható benne mint a pestiben. Igazából egyedül az Ikea hiányzik nagyon főleg mostani időszakban. 
Szeretünk itt lakni, szeretem ezt a házat, szeretem, hogy van teraszunk és levan térkövezve a kocsibeálló a kutyák miatt. Bár tény ekkora térre nem lenne szükségünk bár a szobák száma teljesen kényelmes. Főleg idővel. Most teljesen elférünk szoba-konyhában ami amúgy nem kicsi kb 60 nm együtt. 
A kutyuk is kezdik megszokni, Rambika szenvedi meg kicsit jobban, mert neki megvoltak a napi látogatói ott, itt meg szinte senki nem jár. Philipnek meg mindegy. Ő kanapékutya úgyis. Keikó 10 nap alatt 2 alkalommal volt kint rövid időre azt is éjszaka. Nincs nagyon ínyére, hogy kimenjen teljesen jól elvan bent bár ez nekem nem annyira jó, mert éjszaka meg garázdálkodik, de hát amúgy is hektikus az alvásom mióta terhes vagyok, mert még mindig gyakran kell kimennem wc-re.

vendégszoba lesz

20 nm a szoba kb. így a 3 db kissé kevés lesz benne majd

konyha
a falak majd fehérek lesznek és ugye az asztal is cserélve meg
a taker is meg 
persze kiegészítve sok dologgal.

a konyhabútor színét hasonlóra szeretném lefesteni
és úgyanúgy polcozva a falat

előtérbe (ami a konyha része)

gray living room with wall art
valami ilyesmi falszínt a szobákba kivéve a gyerek és 
konyha
Azért kb mert a festő fogja kikeverni, mert készen kapva nagyon drága
és kikevertetni is de pont jó, mert nem akarom, hogy minden helységben egyforma legyen

Benjamin Moore Pelican Grey

Johanna Bradford's home - via cocolapinedesign.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...