2017. december 3., vasárnap

34-ik hét

Én 69 kiló. A baba 2 kiló.
A héten megvolt a dokilátogatás, jól rámijesztett... nyitva van a méhszájam ami persze van hogy semmi problémát nem jelent, de általában azt is jelenti, hogy előbb jön a baba vagy hogy fertőzést kaphatok stb. Nemhiába Valent minden alkalommal megnézte amit furcsállottam is, mert azelőtt én azt hittem terhesen már nincs hüvelyi vizsgálat. Valent manuálisan nézte, Sikovanyecz már ultrahanggal. Nagyon szimpi doki, egyenes volt mert mondta, hogy nem tud vállalni már szülésre, mondtam semmi gond csak szeretnék még a hátralévő időben terhesgondozásra jönni. Tüdőérlelő injekciókat írt fel, hogyha esetleg Szonja sietne akkor így a tüdejét jól felkészítette, bár azt olvastam ennek csak akkor van értelme, ha egy-két héten belül érkezik. Azzal nyugtatott, hogy a súlya miatt ami közel 2 kiló már nagyon kis erős kislány lesz de azért jó lenne kihúzni min a 36-ik hétig. Remélem így is lesz.


Szerdára lesz kész a tenyésztés eredménye, remélem semmi komoly fertőzés nem áll fenn ami árthat a babának. Amúgy nagyon furán kezdtem hirtelen érezni magam, hasam csak nő, keményedik, nehezen veszem már a levegőt, ujjaim virsliszerűek, vérnyomásom magas és nagyjából úgy mozgok mint egy bálna. Könnyen elalszom viszont hamar megébredek és igazából ezt nem lehet pihenésnek venni. Nem tudom, hogy ilyenkor már felkészülök a nem alvós időszakra vagy a testi tünetek annyira erősek, hogy ez nem hagy aludni.
Jövő héten elkezdem átmosni és vasalni a babadolgokat meg összerakni a kórházi pakkot. Ne érjen semmi váratlanul. 
Egy hónapja, hogy leköltöztünk. Sokminden nem történt, vártuk az árajánlatot így egy rakás időt elvesztegettünk, mert sajnos nekünk ez túl drága felújítás lenne. Szerencsére a bútornak nekiálltunk időben, így az már kész. Mai napra remélhetőleg a konyha átfestésének is vége lesz. Nagyon rossz ilyen felfordulás közt élni és nem látom a végét. Csak az vigasztal, hogy szebb lesz utána :)
A pesterzsébeti házunk kezd nagyon távoli lenni. Gyorsan ideszoktunk bár ennek a hatalmas háznak csak minimális részét használjuk most ki viszont annál nagyobb a munka vele. Hihetetlen, hogy közös életünket 28 nm-en kezdtük most meg 150-nél tartunk. Mindennek megvan az előnye és hátránya.
Kedden megint fel kell menjünk Pestre, papírok miatt meg Ikea meg egy mosogatótálcát is kell vegyünk. 




sajnos jelenleg nem kapható :(



Szonja ruháinak



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...