2012. január 30., hétfő

Az ember 2 arca

Persze van akinek több is van.
De alapból van egy jó és egy rossz oldalunk ez tény. Olyan mint a ying yang, fekete-fehér, nőies-férfias, jó-rossz, ki mit hoz ki belőlünk. Ez már csak akkor aggasztó mikor a társadból csak a rosszat tudod kihozni. Az elején még mindenki szép és jó, ha látjuk is a másik rossz oldalát akkor is azzal együtt szeretjük.
Szomorú valóság. Hétvégén a fürdőben, reggelinél, vacsoránál nézelődtem és nagyon nagyon sokan unatkoznak egymás mellett. Sajnos nem sok pozitív érzelem köti össze őket, legfeljebb a család, a közös ház... és ezt olyan szomorú volt látni gyerekes párnál úgyanúgy mint idősnél. Igazából nem is tudom, hogy van e erre gyógyszer vagy megoldás? A humor szerintem sokmindent megoldana, de hol legyen nevetés mikor már rég világos, hogy lelkileg elhagyták egymást.
Flört, szerelem, társ, barát ez a normális sorrend egy kapcsolatnál... soha nem szabad elfelejteni, hogy miért is szerettünk bele a másikban. Mert az a kapcsolat egyszer csak befagy. Olyan ritkán látni meghittséget holott igazaból mind erre vágyunk. Soha nem szeretném azt érezni D mellett hogy unatkozom vagy azt hogy ő érezze ezt mellettem. Hogy akivel felépítettél egy életet és aki már rég idegenként ül veled szemben, akit még rosszabb esetben utálsz is az életed párja ez nagyon szomorú. Börtön.
Ha lecseng is valami okos dolog lenne, ha nemcsak a csúnya, rossz arcunkat mutatni annak az embernek aki normális esetben a legjobban szeretett lény volt valamikor... és ha már annyi pénzt kiad az ember egy utazásra akkor élvezze, élvezzék egymást és vegye elő a szebbik, jobbik arcát.
Nem olyan nehéz az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...