2009. május 10., vasárnap

Szomorú vasárnapBeteg...sikerült strandolás helyett a házi dolgozatommal töltsem az időt. Ezért mivel még csak a fejemben van így könnyebb átlátnom, ha bejegyzek ide pár elemet. Persze még nagyon kezdetleges, de már tisztul...
Témája: inszentív túra egy külföldi delegáció részére(50 fő).
Ez volt a gond, az ember elindul és nincs megállás, a net mint végtelen információhalmaz, agyam, szemem mindenem elfáradt.Végül is tök jó dolog elengedni a fantáziát, korlátlan pénzköltés más számlájára, de persze ez akkor az igazi, ha mint közvetitő személy én is részt veszek benneNagy mosoly.
Idő, pontosság, igényesség, ízlés, rutin, kapcsolatrendszer, sok mindenen áll ez az egész.
A lényeges napokat ide szerveztem: elsődleges szempont volt a nyugodt, exkluzív környezet.

Andrássy Kúria Hotel, Wine&Spa - Tarcal, Fő u.94
A második a téli kert, az utolsó a spa részeHőségben
Május-Júniusi, 2 ágyas szoba 32000 Ft. Nem kevésKinyújtott nyelvű. Programokat lehet szervezni: Miskolc, Tokaj...(Miskolctapolca Barlang és Gyógyfürdő)
Nagyjából a fejemben van: Ferihegy, VIP váró, busz...még nem tudom, hogy első nap Pesten szállásoljam el őket vagy egyenest Tarcal-ra...Gondolkozó mivel Budapestet és megismertetném velük, végül is idő, pénz VAN.

Ma enny, holnap köv. ...relax miközben fél szemmel nézzem a BARCELONA-VILLAREAL-t.
Még egy kis sport:
átpártoltam eddig Hamilton volt a kedvencem, de most amúgy is "szőke" korszakom van,
íme Jenson Button

1 megjegyzés:

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...