2009. május 27., szerda

SZERDA

ELMÉLKEDÉS 1.

Barátság, munkatársi viszonyok, rokoni szálak...kicsit bonyolult bizonyos esetekben. Egy cikket olvastam a barátságról, de hozzáköthető a többi is és kissé megint elgondolkoztatott ez a téma. Igazából vonatkoztatható mindkét nemre, de mivel a női lélek bonyolultabb ezért a barátság fogalmát is bonyolultabban kezeljük és szerintem jó és rossz dolgokat is kicsit sarkalatosabban vegyítjük. Kívülállóként nekem letisztultabbak a férfibarátságok. De lehet csak látszatra...legszínesebb a női-férfi barátságok, de itt meg veszélyforrás egyik részről a vonzalom lehetősége.

Számomra legfontosabb (ált. a kapcsolataimban), hogy bízni tudjak abban akit a barátomnak tudok, őszinteség "face to face" mindig még akkor is ha kritikáról van szó vagy pénzről vagy bármiről. Kivéve, ha az érzéseinket irigység, rosszindulat szüli, mert néha érdemes leülni, elgondolkodni, megbeszélni és mindenkit, mindent a helyére tenni. Így megvan az esélye, hogy a kapcsolataink kiegyensúlyozottá, értékessé válik végül is a baráti kapcsolatok nem libikóka annak ott a szerelmi kapcsolatok. :)

Kicsit döcögős ez a hét, jó lenne kicsit a városból kimozdulni.
Hétvégi program lehetőségek: Prága, Harkány, Miskolctapolca...
Hová menjen a magyar ember 2 napra ami olcsó, szép és érdekes is?
Habár leegyszerűsíti a választást, hogy rossz idő lesz esővel és kevés napsütéssel. Mivel szombaton dolgozom ezért Prága kicsit eltékozolt pénz lenne, mert egy fél nap nem igazán elég egy fővárost megismerni (annyi pénzért). Marad valahol Mo-n, lehetőleg valamelyik gyógyfürdő helyen fedett megoldással.

1 megjegyzés:

  1. A barátságról én is pontosan ugyanígy gondolkodom
    ...és pontosan tudom is ki(k) az igazi barát(aim) ;)

    VálaszTörlés

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...