2017. október 1., vasárnap

Vásárolni 2.0

Most jysk-es körutat tettünk meg szó szerint mivel 3 boltot is be kellett járjunk, hogy mindent összeszedjünk. De végül is megérte. Körülöttünk elnagyolva kb minden sarkon van egy. Nagyon jó kis akciók vannak valami szülinapi keret vagy mi miatt, de természetesen ez akkor helytálló, ha szükség is van ezekre a dolgokra. Amúgy szokott mindig valami leárazás lenni, de eddig engem valahogy ez az üzlet kidegen hagyott, az ikeával hasonlítottam össze és mindig alulmaradt. De mostanában sokat változott az árúk dizájnja mondhatnám "ikeásodott" ellenben a kika vagy mömax dolgaival.
Nagyon jó kis akciókat kaptunk kezdve az 1000 ft-os kuponnal (3xor is használtuk) amit ha feliratkozol hírlevélre kapod, kezdve az egyik jó fej eladó aki a szőnyeg árából  még adott 2500 szülinapi kedvezményt pluszban az official kedvezményen felül. 
A másik akció, hogy a kiállított termékek olcsóbban vannak kirakva. Pl amit csak online tudsz megrendelni, mert boltban nincs és van aki nem vette át így leárazva rakják ki. Így lett a hintafotel 50 ezer helyett nem 35 ezer hanem 25 ezer. Biztos ezek a normális árak és a normál ár a túl drága a magyar embernek. Nekem legalábbis nem mindegy, hogy egy párna 13900 helyett 8 ezerért kapom meg. És egy fotelnél sem mindegy, hogy 50 ezer vagy 25. Igaz egy vagyont hagytunk ott, de szinte pont ugyanannyit megspóroltunk, számszerűsitve 255 helyett 135 ezret. 
Amiben 4 ágyneműhuzat, 1 lepedő, két párna, két paplan, egy hintafotel, egy fotel, egy irodai szék, egy szőnyeg. Szóval semmi extra. Az ikeás körut ennél jóval drágább lesz természetesen mivel ott akciók is nagyon nagyon elvétve vannak. De most már egyre jobban körvanalozódik az interiör és megvallom tetszik. Nekem és D-nek is. Bár egy ikeás fotelt lemondatott velem, mert az túl extra így lett egy akciós színben harmonizáló a kanapéval a jysk-es fotel. Néha neki is teret kell adnom :)

nagyon jó tapintása van és irtó meleg érzete

D-nek muszáj volt ilyet venni, mert ő nyáron nem bírja a meleg paplant ezt meg kettéosztható
így végül is nyáron én is használhatom egyik részét

ez pont volt kiállított darab így 25e ft lett
nagyon praktikus, mert kényelmes, olcsó és kis helyen elfér ami végül is fontos


Dani home office széke, nagyon kényelmes ez 16e volt szintén kiállított darab
ezen a szőnyegen már jó ideje agyalok, ezt 25e-ért kaptuk meg
vagy gyerekszoba vagy nappaliban lesz a helye
ez az ikeás szőnyeg ugye ez valszeg a hálóban lesz, de még nem kiforrott

természetesen kettő jött belőle


ebből is szintén kettő

Elfáradtam. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...