2012. február 16., csütörtök

Női csevej

Este 7-kor találka L.Enikővel és Kingával, mi előtte Jolival fodrászkodtunk úgyhogy kicsit késve de friss frizuràval robogtunk be a Pink Cadillac nevű helyre. Előtte Andrisnál már kibeszéltük a női-férfi agy rejtelmeit itt már csak a kritika jutott. Természetesen a pasiknak.
Ez így Valentin nap után elég szemtelenül jött ki ;) de végül is igazat szóltunk. Fura volt làtni vagy inkább hallani hogy nagyrészt ugyanazt mondtuk el a pasik tipikus hibájaként. Ezek az ellentétek léteznek és sajnos sokmindent nem lehet tenni, ezek benne vannak a kapcsolatban. Mindegyikünknek több éves kapcsolata van és beágyazódtak már a negatív, pozitív dolgok. Mert kialakul egy bizonyos csőlátás főleg a férfiaknál akik idővel egyre kompromisszumképtelenebbeké válnak. És nem az ősmacsóbunkókra gondolok hanem azokra akik mások szemében tök jó fej, kedves, humoros pasik de akik viszont otthon átvedlenek morcos, egoista, "te hibàd" típusú szereplőkké!!!
Hát a pasik pár házszámmal arrébb dekkoltak és gondolom ugyanez ment náluk is :)) jó pár sör társaságában.

Persze ezek csak egyes esetekben csak egyszerű jelzések hogy mennyire nem egy bolygóról jöttünk. Néha ez jó de legtöbbször kellemetlen és sajnos idegenné tud válni az évek során. Sok egyedülálló nő megakad azon a ponton, hogy miért nem kellek neki, miért nem hív... a kapcsolatbanlévők sokkal komplexebb problémával szembesülnek e téren. Egyik állapot sem tökéletes ez tény! Mert az valahol az éteren túl van vagy az olyan filmekben, de ugye egy film időtartama max 150-180 perc, mi az a 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50 évhez képest???!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_gratLiWKu8&feature=youtube_gdata_player

sajnos Kinga pocijáról elfelejtettem képet készíteni :( pedig már figyelemreméltóan nagy és kerek :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...