2013. március 12., kedd

Még mindig semmi

Nem lettünk okosabbak! Tegnap reggel 9 körül vérvétel hcg mérés miatt. Aztán leküldtek ultrahangra, ahol semmi különöset nem találtak, vissza a nőgyógyászati osztályra. Megjött az eredmény, a doki ingatja a fejét. Hcg minimálisan nőtt, ultrahang rendben semmi rendellenesség se embrió, se ciszta.
Megvizsgált jó erősen megnyomkodott, nyomás erősségét éreztem mást nem...
Szerdán vissza kell menjek mert nincs indoka, hogy befektessenek, de ágyamat fenttartják! Majdnem elbőgtem magam. Hiperérzékemy vagyok már 3 hete. De próbálom tartani magam lelkileg. Ha a testem erős a lekem is az kell legyen.
De leginkább a tanácstalanság visel meg, szeretnék már túl lenni rajta, hogy felkészüljek lelkileg a legközelebbi próbálkozásra.
Az abrasio amúgy gyógyító jellegű is általa lekaparják a méhnyálkahártyát amit szövettanra küldenek. Igaz hosszú idő asszem 6 hét az eredmény megjövetele, de sokminden kidiagnosztizálható belőle pl hormonális rendellenesség, gyulladás, daganat...
De addig meg kellene találni a hcg forrásomat!!!

Holnap kijönnek vissza rakni a gázórát a házhoz és leellenőrizni a vezetékeket. Reménykedem minden rendben találnak. Legalább ez sikerülne elsőre!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...