2013. március 26., kedd

Undoritó tél

F...om kivan már ez még rosszabb mintha idő előtt jönne. Mert akkor még talán még élvezhetnéd is a nagy kánikula után. De így március végén ennyi hó a francba vele.
Az időjáráson kívül a múlt heti klinikai kontrollom sem sikerült a legjobban, mert nem esett a hcg, a héten megint be kell fáradjak szúrni fognak minden alkalommal addig míg nem nullázódom!!! A szövettan is meg kellene már érkezzen a héten.
A gáz még mindig elfekvőben, mert a terv nem volt pontos, ami természetesen megint nem a mi hibánk, de a sarat mármint a pótfizetést mi kell álljuk. Természetesen nem kevés pénzért szállnak ki megint arra a kis időre. És természetesen idő is... már értem, hogy mit jelent az hogy az idő pénz!!!
Adósság... nagyon rossz érzés, lehangolttá és kisebbé tesz. És tudod rendezned kell mint ahogy a rezsiszámlákat is mint ahogy D napi doboz cigi pénzét. Ami mellesleg havi 30E ft. A dohányosoknak hogy nem tűnik fel, hogy ez havi szinten rengeteg pénz egy egészségkárosító dologra?!
Soha nem gondoltam, hogy ez az időszak ennyire intenzíven negatív lesz az életemben, tavaly minden pénz a házba, idén minden pénz az adósságtörlesztésre, jövőre ha bővül a létszámunk :) akkor meg persze sok pénz nem jön majd be mivel én kiszállok az aktív keresők táborából... szóval mókuskerék. Mikor már csak learathatnánk a gyümölcsöket az élet fröcsögi a kis megpróbáltatásokat, hogy kibírom e vagy nem, felállok vagy nem?!
Nem tudom tisztán élvezni, mert az anyagi keretem túl szűk. Mert senkinek semmi nem jó. Mert minden ráadás időbe kerül. Mert már előre félek minden terhességi komplikációtól. Nem ezt vártam ettől az évtől! Ez igazságtalan.

Lassan tényleg csak önterápiára szolgál ez a blog!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Születés

Bár a héten lett volna a kiírt időpont vagyis a 40-ik hét, de Dalma március 23-án megszületett 38+4 napra 2900 grammal és 47 cm-el. 400 gra...